DATUM ÄR FÄRDIGT.

Håll i er nu kära McFLY vänner ...
för idag var jag och tjejerna från McFLU-bloggen och kollade på en lokal för McFLYträffen.

OCH VI HAR ETT DATUM!!!!

Den 12 juni klockan 19.00 - 00.00 kommer våran efterlängtade träff att ÄNTLIGEN äga rum, det kommer att finnas musik, fans, dvdspelning, snacks, tävlingar och en massa roligt som ni bara inte får missa!
Det är fortfarande lite planering kvar som behöver göras, men vi har en lokal, en tid, en dag och det absolut viktigaste! det som saknas nu.. ja juste, det är NI!! det jag behöver veta är vilka av er som planerar att komma, kommentera bloggen, skriv i gruppen på facebook, skicka mail (Speachleess@hotmail.com) och fråga om ni undrar något och ge era svar.

Det kommer bli gaaaaaaalet kul!!


Hjälp till med planeringen!


Som ni vet så träffade jag tjejerna från McFLUcrew idag för att prata igenom lite saker för McFLYträffen. Väldigt trevligt och vi har kommit överrens om en del grejer och ska på måndag kolla på en lokal där vi kanske kan vara! Era tankar behövs fortfarande! Mejla/kommentera om du har något på hjärtat, Speachleess@hotmail.com . Träffen lär äga rum mellan 1-15 Juni, vi behöver därför veta om det är något datum där emellan ni INTE kan för att veta när vi ska lägga in det. Om ni har förslag på tävlingar eller liknande, skriv jättegärna det, allt tas tacksamt emot! Och för er Stockholmsbor , de som inte kommer ifrån huvudstaden kan ha lite svårt att hitta någonstans att övernatta på så har du en plats ledig vore det perfekt!

För er som behöver någonstans att bo, hör av er så ska vi se till att försöka fixa något!


Frågor till er!

Jag och tjejerna från McFLUcrew har bestämt träff på fredag, vi ska gå igenom lite detaljer, diskutera plats, datum och så vidare. Det jag skulle behöva veta innan jag träffas dessa flickor är vad du tycker!
Med största sannolikhet kommer träffen att vara mellan 1-15 juni och det jag undrar är vilket datum mellan dessa som passa dig bäst? Om ni har några önskemål/frågor eller bara något ni känner för att skriva så går det bra att kommentera här, skriva i gruppen eller maila mig på Speachleess@hotmail.com .

McFLYträff !

Hej!
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, för det EXTREMT stora glappet mellan blogginlägg!
Både jag och Martina har haft alldeles för mycket att göra med skola, Holland - störst del faktiskt.. och liknande!
Men vi har inte försvunnit!
Jag tror att de flesta av er vet hur man hittar de demosarna som dyker upp och därför tar jag inte upp det nu. Däremot tänker jag ta upp mcFLYträffen!
Fick ett mail idag utav tjejerna som har McFLUcrew bloggen som undrade hur det går. Självklart har jag inte glömt bort det här men inte haft tid att planera något med det, och fick alldeles för dålig respons förra gången planerna var igång.
Så idag är frågan Vill ni fortfarande ha en träff för alla fans i Stockholm i sommar?
Min plan är att denna träff ska vara i Juli då jag och Martina kommer att vara i Holland under en stor del av Juni. Jag kommer skicka ut ett meddelande till alla som är med i gruppen "McFLYträff i Stockholm" på facebook så har du inte redan gått med där GÖR DET så kan du läsa mer om det där, lär lägga upp meddelandet här också när det är färdigt.

En bild på Danny kan jag bjuda på också!

RSS 2.0