God jul allihopa!
Tänkte lägga upp en riktigt julig bild på McFLY men tyvärr vill inte bilduppladdaren på blogg.se funkar inte så det får bli i efterskott. Hur som helst, ha en underbar dag !


♥ Happy bday Haz.

HAPPY 24TH JUDDY!


random.

Det har inte blivit någon vidare uppdatering! Mestadels för att det är svårt att uppdatera om något när det är så nära jul, det händer inte så mycket i McFLY world, dock händer det desto mer i Fletcher, Jones, Poynter och Judd land. Men det är lite av en annan historia.

Fletchers katt har tråkigt nog dött idag också, som om de inte har fått utså nog smärta på senaste tiden .

Förövrigt har jag insett hur långt lite sunt förnuft kan ta en (med lite hjälp av facebook).
Som Toms riktiga facebook, Gios facebook, allt sånt där (och nu menar jag verkligen inte att ni ska sitta och leta efter dem, dels har dem tagit bort sig från sökmotorn så det går inte och dels behöver dem inte massa fans som skriver till dem). Så fort man bara pratar med folk i deras närvaro blir det på något sätt myyycket lättare att komma nära dem. Ja, did you know, dem är faktiskt helt vanliga människor dem också!


The Fletchers

Många av er har fömodligen redan hört det men tar upp det här och skickar ut lite supportande tankar till the Fletcher family.

Igår råkade Tom och hans föräldrar ut för en bilolycka, de blev påkörda och fick spendera en del av natten på sjukhus för att undersökas. Tom försäkrade att alla mådde bra och att hans pappa fått några blåmärken och  en whiplash skada men det blev inget värre än så (vilket vi är JÄVLA glada över). Han uppmanar ALLA att använda bälte när ni åker bil, och det tänker jag också göra, för det räddar liv.

Vad skulle vi göra utan Tom?
Jag tog en sekund och tänkte på den frågan, tog ett djupt andetag och tackade högre makter för att de låtit oss behålla en utav världens underbaraste människor. Skicka mer än gärna en liten tanke till dem på twitter för att visa att fansen stöttar och älskar dem alltid! @tommcfly , @debbiefletcher , @gfalcone601

oh my dearest, what would we ever do without you?


cutest pic in history?

Det här kan mycket väl vara den sötaste bilden jag NÅGONSIN sett på Doug.
Det utomjordiskt söta leendet, den lilla hårlocken, de kisande ögonen, den är helt enkelt
UNDERBAR!


god save the queen

The boys are back on english soil, safe and sound!


Smile @ aftonbladet.

                        http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/svenskahjaltar/article6238867.ab


RT: #McFLYatswedishwebtvsharing is caringSpread the love.


RSS 2.0