Tilburg is the place to be.

       

Erkänn att ni känner er lite smått avundsjuka nu va va va?
Beskrivning är väl egentligen överflödigt men here we go:

1. Jag och the all time best Danny Jones! <3
2. Mr. Poynter och jag
3. Martina och Tom!
4. Jag, Harry och Martina, sååå kul snubbe det där.
5. Jag och Mr. Fletcher
6. Hahah Danny langar pose som Martina är beredd på ?
7. Jag sa till Dougie att göra en ful min, han lyckades ganska bra. våran kära Nate bredvid honom.
8. Våran absolut favorit holländska Annelieke & Mr. Danny. love u guys!

Kan även tala om att vi såg Dougie, Harry och Danny hela lördagen, fick deras autografer, pratade om vädret, om kläder, länder och lite allt möjligt. (Jag vet att Martina har nämnt det här men gosh I need to rub it in!)
Sen på kvällen fick jag och Sofia självklart för oss att vi skulle lära Doug & Harry det älskvärda ordet köttgrotta och sanna mina ord, Dougies svenska uttal är inte att leka med! Riktigt satans duktig är han, Harry å andra sidan är ju en annan femma... Men men , don't blame the british boys, we love them all dearly!

Fans are playing

Tänkte precis 'helvete har inte uppdaterat McFLY-bloggen for ages men sen såg jag att min käre vän Martina har varit en duktig bloggare och underhållit er! Jag tänkte fortsätta i den banan och dela med mig av en video jag spelade in när våran käre bandmedlem Mr. Jones lät oss små front roware spela på hans gitarr.
Och för att retas med er som denna gången inte fick åka och se dem delar jag med mig av lite snygga bilder också. I know you love it! Bilderna lägger jag upp i ett eget inlägg, och please please please, vill ni ta dem/låna dem FRÅGA, gör inte som de brasilianska fansen och bara ta skiten och lägg upp på era egna sidor. Isåfall lär det nog tyvärr inte bli några fler bilder på denna blogg. så, tack!


Elliot Minor

Ni vet Elliot Minor, McFlys förband 2007 ? Grymt bra förstås.
Om ni sörger allt för mycket ifall McFly inte kommer så kan ni ju gå på Elliot Minors konsert. Dom har turné som börjar den 4 nov och slutar den 6 dec. Plenty av datum att välja mellan. Ni måste ju förstås åka till England eller Irland då, men ändå ;)

Uppdates

Jao jao, ledsen för seg uppdatering som vanligt ^^ Ju färre inlägg ju mer uppskattar ni dom ? Nä, men lite upptagna kan man väl säga att vi har varit.

I måndags kväll kom vi nämligen hem från en helt fantastisk McFly weekend i Holland, Tilburg. Många dreams come true där :) Vi träffade dom och tog bilder och autografer, snackade en del med dom lite nu och då under helgens gång också. Konserten var grym, ofc ^^ Tom hade slagit i huvudet och var väl inte jättepepp kanske men Danny var på som vanligt. Visste ni att dom spelade Not Alone ? Oj oj vad jag har väntat på att dom ska spela den igen, så otroligt fin :)

Några av er har kanske läst om att McFly "ska komma hit i början av november" ? Det känns inte riktigt troligt med tanke på att biljetterna borde ha släppts vid det här laget då. Men enligt deras manager så ska dom tydligen komma till Skandinavien nästa år, så det kan ju vara något att se fram emot. Plus att deras skiva räknas komma i slutet av året eller början av nästa år. Sååå spännande.

Var någon på europa turnéen ? :D


RSS 2.0