McFly @ summer live & en liten tjänst

Som ni vet så spelade McFly på summer live music festival och lägger upp lite bilder från en väns facebook till er.
Och glöm inte den officiella "McFly Party Day" på lördag och låter släpps på söndag.

Tänkte även be er all om en tjänst.
Jag känner några holländska pojkar som spelar i ett band som heter Makebelieve (som jag vet från fanträffen att vissa av er tycker om!) och dem har precis gjort sin andra musikvideo kallad Another night at the disco. Det skulle vara jättesnällt om ni tog er tid till att titta på den och lämna en kommentar, det betyder jättemycket för dem!

Official Video Party Girl

Okej flickor! Om ni inte redan sett den officiella videon till låten Party Girl kan ni se den på mcflys nya hemsida, som äntligen får komma till lite användning : http://www.mcfly.com/
Vad tycker ni?
Även fast jag vet att ni oh så ofta klagar på mina personliga åsikter så tänker jag dela med mig av dem ändå.
Jag är faktiskt hyfsat imponerad! Känns lite små uttjatat med vampyrtema efter twilight, vampiare diaries, true blood osv. osv.. Däremot känns det fint att videon har en inriktning till något äldre än 12 åriga flickor, vilket jag har lite svårt att se låten vara. Meeeeen, med tanke på att jag precis har lämnat ett flertal arga kommentarer på statusen om det på facebook så får jag väl helt enkelt acceptera att jag har svårt att tycka illa om nåt McFly gör.
Låten party girl, inte min favorit. Men herre vad skönt det känns att se killarna på video igen?
Och sen tycker jag förresten att vi alla kan motarbeta hela "man ska älska allt som mcfly gör"-fanhysterin. Självklart behöver man inte älska allt, det är helt okej att tycka om något mindre. som man gör med allt. Tacos kan vara ens favorit mat men inte fan behöver det vara lika gott varje jävla gång. (Ja, mitt status bråk med något litet fan is getting to me, ledsen, ni är alla underbara människor.)

Mission: Party Girl

Inlägget kopierat från Mcflucrew.blogspot.com då de bad mig informera er om dessa.

"

OBS! Ändrat datum! Vi kommer att spela in videon den 21 augusti istället!

Har alla läst om uppdraget som McFLY vill att vi fans ska göra? - Om inte läs om det på deras myspace

Vi hade tänkt att vi ska samla ihop en masssa Svenska McFans och dansa till

Party Girl framför några kända svenska landmärken i Stockholm.The Mission: Vi kommer att behöva er hjälp till att samla ihop så mycket folk som möjligt. Bjud med alla du känner, ditt fotbollslag, alla vänner på facebook, familjen, dina kompisars kompisar till en dansfest i

Stockholm!

Vi hade tänkt att dansa framför Globen, Slottet, på plattan, utanför NK, Ikea, i tunnelbanan och i kungsträdgården.Det skulle vara jätte bra om ni

tar med er en Sverige flagga eller något annat Sverige relaterat att vifta med.Vi kommer samlas kl 1 vid Globen lördag den 21 Augusti. - mer info kommer upp snartMaila oss på McFluCrew@hotmail.com för att anmäla att du vill vara med i videon. Döp mailet till anmalälan till Party Girl.Är det någon som är jätte sugen på att filma så får du självklart göra det!
Annars fixar vi en filmare. är det någon som har högtalare som hörs

bra utomhus så att vi kan spela party girl när vi hoppar runt får ni gärna

kontakta oss på samma mail.Anmäl erat intresse snarast möjligt

xxx McFluCrew"

Mcfly facebooks.

Tänkte bara påminna er alla om att inte gå på någon av facebook-fakerserna.
Jag vet att många av dem verkar verklighetstrogna men jag kan lova er 100% säkert att ingen av er har de "riktiga" mcfly-medlemmarna eller deras nära där.
De allra flesta av dem har facebook, i alla fall :  Tom, Gio, Georgia, Carrie, Sam (Dougs mamma), Dougie, Vicky, Jazzie, Frankie, Danny, hyfsat säker på att Harry har också men det är lite svårare att se!
Hur som helst kommer ni inte att hitta någon av dessa genom att söka på deras namn, de syns inte i sökmotorn.

Så då vet ni det i alla fall, och tänk på det! :)

RSS 2.0