You've got a friend,

Ja hörrni, nu var det ett tag sen vi skrev igen.
Inte ens denna gång vet jag riktigt vad jag ska slå till med, men något ska jag försöka knåpa ihop.
Det blir nog lite av varje, lite utdrag ur intervjuer, lite skvaller och lite allt möjligt.

image7

Som ni kanske har hört förut har killarna alltid gillat att prata om det halvt (?) trevliga ämnet, bajs.
Dem har (för ett långt tag sedan) gått med på att låta bli att prata mer om det efter dem fick en rulle svart toalett papper av intervjuarna.
(Om ni vill läsa hela intervjuen skicka ett mejl till Speachleess@hotmail.com

När man läser intervjuer som pojkarna har gett måste man tänka på att mycket av det dem säger inte är sant, därför är det bättre att kolla på videor så att man ser om de ser allvarliga ut eller inte (boys will be boys vettni).
Exempelvis kanske ni har sett intervjun om kyssar, där Dougie säger att han aldrig blivit kysst och sedan tar i och säger att hans första kyss var med en sjöjungfru, inte så troligt om ni frågar mig.

          image8


Det finns såklart även de stunder då dem verkligen är allvarliga, när de pratar om saker som har väldigt stor betydelse.
I ett par år nu har de varit i Uganda för att spela och roa de fattiga barnen.
De har flera gånger fått se sjuka barn som inte väntar på något annat än döden, och på de som med sina rådjursögon ber om mer mat, även fast dem vet att dem inte kommer få mer på ett bra tag.
Trots allt detta har de fått de små barnen lyckliga för en stund och fått dem att sjunga med till You've got a friend, trots att dem inte visste texten.
Under vistelsen i Uganda var alla fyra väldigt allvarliga, omväxlande väldigt glada och ledsna och otroligt personliga.
Jag tror att all död och sjukdom tog dem med storm och visade att världen är mer än fester och musik, att det finns dem som varje dag måste kämpa för sin mat, när det för oss är självklart.
Allt det här har verkligen gjort killarna starka, och på nåt sätt tycker jag att dem har satsat mer och verkligen engegerat sig i det här med Red Nose Day och Comic Relief.
Det är något jag beundrar dem starkt för.
Videor från Uganda finns på Youtube , sökning ;   McFly - Uganda    ,     McFly - Comic Relief,    McFly - You've Got A Friend.

Danny visar k?nslor f?r barnen i Uganda.


Nu får det ta och räcka för denna gång, om det är några frågetecken om texten, önskemål om vad som ska skrivas eller bara feedback och intressanta idéer, skriv till TOMDANNYx@hotmail.com .

Ta hand om er!

RSS 2.0