Wigan

Biljetterna till wigan går att köpa nu !  lite drygt 30£ kostar en biljett. Så för er som känner att ni inte klarar en sommar utan Mcfly kan ni för en väldigt liten summa få ännu en av de bästa upplevelserna i era liv!

http://www.ticketmaster.co.uk/event/12004458BAB02A2E?artistid=931120&majorcatid=10001&minorcatid=1


Har ni planerat att åka?
Personligen tänker jag spara mina små slantar till nästa UK turné och åka på så många datum som möjligt!

n


McFLY demo.

En demo till McFLYs nya låt har läckt ut! Välj själva om ni vill höra eller inte.

http://-firstlady.tumblr.com/
(klicka på play i inlägget som handlar om McFLY)

Ni som väljer att lyssna på den, vad tyckte ni?


U-stream.

Såg ni att Dallas & the McFLY boys hade en liten u-stream idag?
Om ni missade det får ni vara beredda till nästa gång och här får ni länkarna att hålla koll på :

 

http://www.ustream.tv/channel/dannyjmcfly

http://www.ustream.tv/channel/the-dallas-austin-experience


sorry!

Förlåt förlåt för dålig uppdatering!
Jag och Martina har varit i Holland för att se Destine (ni som var på McFLYs konsert i Tilburg vet ju att Destine var förband där.) Därför har det inte blivit av att skriva något.

Hur som helst, Tom är VÄLDIGT aktiv på twitter, de är i studion hela nätterna och spelar in sina låtar, så deras planer på att göra klart skivan i tid ser otroligt lovande ut för tillfället.

De kommer även att ha ett gig i juli på följande ställe:
Wigan-Life-Tuned-In, Haigh Hall. Det kommer äga rum den 5e juli och biljetterna släpps den 26e Februari, så känner ni att ni bara måste se McFLY i sommar, VAR BEREDDA!


You could have saved him.

Eran kära bloggare är inte så glad idag, haha, det är därför det har blivit sisådär ett par inlägg mer än vanligt om P2O. Hur som helst tänkte det nog inte bli mer nu, i alla fall inte idag men jag tänkte avsluta dagen med att ge er en bild på Katherine Jenkins, Danny och Georgia. Gulliga va? Och eftersom att bilden är tagen ur fotoalbumet från "Dannyrotti"-gruppen så låter jag texten som hörde till bilden stå kvar, utan personliga åsikter om den!
Förhoppningsvis får Danny tröstsex ikväll så kan han vara en riktigt lycklig pojke imorgon! (om ni är känsliga för sådana bilder, ignorera meningen jag just skrev. haha)

To Katherine: Instead of saying you're sorry you could have saved him.


P2O - flecking records

What an evening! The TV show Popstar To Operastar is still all over twitter as we speak – it’s in the worldwide trending topics, in the UK trending topics 3 times and in the Brazilian trending topics twice! But this wasn’t such a happy evening for everybody…

 It’s quite obvious he was the most popular contestant, but reason for the twitter popstar-to-operastar-mania has to do with the loss of Danny. That’s right, Danny of McFly was sent off the show tonight. After being in the bottom-two last week, Danny managed to make it through another week as all judges wanted Danny to stay. This week, Marcella and Danny faced each other and after judges vote, it was a tie.

In the end, Marcella had the most votes and Danny was voted off. But with a smile and a dance with Alan Titmarsh! He knows how to make an exit, that’s for sure!

Are you gutted Danny had to leave? We’re pretty sure the show will lose many of its viewers, approximately everybody aged under 50 won’t be watching anymore… but we’re only just guessing.

Will you still be watching the show now that it’s most fun contestant won’t be there next week?

Related Posts with ThumbnailsKälla: http://www.fleckingrecords.co.uk/2010/02/danny-jones-to-leave-popstar-to-operastar.htmlFlecking Records talar sanning. Slutar alla under 50 kolla nu ? Möjligtvis.
Nu är jag och min kära bloggkompanjon Martina i Holland under nästa fredag (för att se det band som var förband till McFLY i Tilburg förra året) och vi kommer därför ändå inte kunna se. Men hur är det med er andra?
Kommer ni kolla nästa vecka fast Danny inte är kvar, och vem hoppas ni vinner i så fall?


P2O the last performanceHelt underbart eller vad säger ni ?
Älskar hans dans, hans leende, hans röst, sång och hans sätt att ta över hela scenen och vanan att ta in publiken i allt han gör! Han är helt enkelt ett proffs, extremt duktigt denna vecka måste jag säga!P2O är över för Dannys del.

Det stod mellan Danny & Marcella ...
Domarna röstade 2 - 2.

Och den som fick lämna var våran Danny,
jävligt synd, och jävligt onödigt för han sjöng så SJUKT bra idag. Första gången han faktiskt använde sin operaröst på det sättet jag ville höra den. Hur som helst är i alla fall jag sjukt nöjd med det han gjorde idag, väldigt underhållande och underbart. Och självklart var Tom, Dougie, Harry & Georgia där och stöttade honom!

NU ÄR DET MCFLY TIME AGAIN!


(Ps. om ni vill läsa ett inlägg som är lite mindre censurerat om mina känslor för kvällens program så finns det självklart i ett inlägg i min privata blogg, jag försöker att vara lite proffsig här! haha. 
http://sandraheterjag.blogg.se/ )


McFLY shoes

Tittade runt lite idag och hittade den här fantastiska bilden, vem skulle INTE vilja ha ett par sånna skor ? Haha i know I want :D


-

Det har inte blivit några uppdateringar på några dagar I know, men hur som helst så är allting runt McFLY fortfarande jättehemligt. De har möte idag om the future och vi får hoppas att planerna går framåt så att dem kan släppa sin skiva lite tidigare än planerat, vilket just nu ser ut att vara runt sensommaren.  

Om dem kommer hinna ha någon turné i år kan jag tyvärr inte svara på just nu, det beror helt på hur lång tid de tar på sig att spela in allt och planera klart!


Ni får säga till om ni vill ha mer info om vad som händer "runt" McFLY, släktingar, flickvänner, kompisar. Jag försöker att inte ta med för mycket sånt eftersom det här faktiskt är en McFLY blogg och i huvudsak ska handla om det! Så det är bara att säga till om det är något ni tycker borde finnas med.


Så fort jag får reda på saker så får ni det!


RSS 2.0