Star Girl version numero dos.Jag var precis inne på en bloggläsares blogg och hittade den videon, och den fick mig att dra på smilbanden något otroligt kan jag lova. Jag har inte sett den här på flera år! Dannys del är den bästa ;

"Smoking? Why are you smokin'? You don't smoke, DO YOU!?!?!? huh!!!!!" 

När jag ändå håller på låt mig sammanfatta killarnas look under tiden då denna spelades in, och känn er väldigt välkomna att både hylla och kritisera mina åsikter. Det är trots allt bara en av allas åsikter och inget som är skrivet i sten, precis som allt annat i bloggen som tyvärr vissa verkar glömma ibland!


Danny
: Det här var hans tid, verkligen. Det var efter tiden han inte visste vad han skulle göra med håret, men före tiden (som är nu) då han ser sjukt sliten ut, dricker för mycket och har börjat få lite grådassig hy. Den här tiden, ujjj han var LIVSFARLIG. Extremt snygg, gulligt hår med en mössa på så att endast några lockar sticker ut, ett oemotståndligt leende och en personlighet som få. Den här Danny tiden kan jag nog nästan säga var mina favorit.

Tom: Han var fortfarande kvar i den här "hej jag vet inte riktigt hur jag ska se snygg ut, är jag lite söt nu?"- perioden. Mössan är bland det horriblaste jag har sett. Klädstilen var i och för sig på sin höjd under den här tiden men tyvärr inte under just den här inspelningen. Det var fortfarande lite småmulliga Tom, med tröjor som inte hade något serierelaterat och ett brett hakleende som charmade de allra flesta! All in all, a good Tom, MEN, den Tom med skjorta och slips som annars var under "Star Girl-tiden" och den Tom som är nu måste jag säga att jag föredrar!

Dougie: Oh lilla Dougie, lilla Dougie med det där underbara håret som jag saknar varje gång jag inser att han har klippt bort det. Han har haft en MÄNGD olika hårperioder, det är näst intill omöjligt att rabbla upp alla, men denna tid gillade jag, han var lilla söta Dougie (det är han ju i och för sig alltid) med lite halvlångt, slingat blekt hår och fortfarande sin skejtar-stil. Den saknar jag också ibland faktiskt, nu när han har blivit lite mer av en jeans & tröja + skjorta utanpå kille, de där halvlånga byxorna med en konstig t-shirt och strumpor som han drog upp alldeles för långt. Dock råder det ingen tvekan om att nutidens Dougie har SÅÅÅÅÅÅÅ mycket mer stil än var "Star Girl-Dougie" hade!

Harry: Jag har aldrig egentligen tänkt på Harrys ändring av look (förutom när han hade det blonda håret, fy fy fy mardrömmar ...). Nu för tiden är han uppenbarligen GALET snygg, jag och Martina brukar kalla honom för den enda i McFLY som är officiellt snygg, de andra blir snygga för att vi gillar dem på olika sätt - men de flesta som inte vet något McFLY och som bara ser bilder så blir lätt Harry (och Dougie) de självklara utseende favoriterna. I den här videon var hans hår lite för kort, lite för ljust, stilen inte lika bra och man såg honom inte alls som den extremt trevliga, pratglada och uppfostrade Harry som han faktiskt är. "Star Girl Harry" i all ära men för min del är det år 2009 han vann mitt hjärta på riktigt!


Kommentarer
Postat av: Siv

Good Night - McFly ; demoversion av MCFly ^^

2010-01-10 @ 16:33:24
URL: http://motionocean-siv.blogspot.com
Postat av: Anonym

BTW; elsker headeren din ;)MCFLY = (L)

2010-01-10 @ 16:34:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0