Uppdates

Jao jao, ledsen för seg uppdatering som vanligt ^^ Ju färre inlägg ju mer uppskattar ni dom ? Nä, men lite upptagna kan man väl säga att vi har varit.

I måndags kväll kom vi nämligen hem från en helt fantastisk McFly weekend i Holland, Tilburg. Många dreams come true där :) Vi träffade dom och tog bilder och autografer, snackade en del med dom lite nu och då under helgens gång också. Konserten var grym, ofc ^^ Tom hade slagit i huvudet och var väl inte jättepepp kanske men Danny var på som vanligt. Visste ni att dom spelade Not Alone ? Oj oj vad jag har väntat på att dom ska spela den igen, så otroligt fin :)

Några av er har kanske läst om att McFly "ska komma hit i början av november" ? Det känns inte riktigt troligt med tanke på att biljetterna borde ha släppts vid det här laget då. Men enligt deras manager så ska dom tydligen komma till Skandinavien nästa år, så det kan ju vara något att se fram emot. Plus att deras skiva räknas komma i slutet av året eller början av nästa år. Sååå spännande.

Var någon på europa turnéen ? :D


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Jag hoppas verkligen de ger Sverige en chans någon gång :)

2009-09-25 @ 13:44:42
URL: http://maddyyyy.blogg.se/
Postat av: Martina

Madeleine

Jorå, det kommer säkert ^^ Jag frågade Danny när dom skulle komma, han sa att dom har ju faktiskt gjort en europa turné nu så. En sak i taget, fortsätt hoppas !

2009-09-25 @ 13:57:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0